How Do the Risk Free Investment Options Change Our Decisions under Risk? - Péliová, Jana, 1976-
Rozhodovanie pri rôznych úrovniach rizika. Výskum na študentoch EUBA. Rodové odlišnosti v procesoch rozhodovania.