Bezrizikové investície a rozhodovanie sa za rizika - Péliová, Jana, 1976-
Citlivosť vnímania pravdepodobnosti a výšky potenciálnych strát ekonomických subjektov pri rozhodovaní sa za rizika. Existencia rozdielov v ochote prijímať riziko medzi osobami rôzneho pohlavia.