Zakladanie agroklastrov ako nástroja zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskeho sektora - Jamnický, Peter
Klastre a ich rastúci význam pri zlepšovaní konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Vznik, vývoj klastrov a ich životný cyklus. Stanovenie vízie, cieľov, stratégie a štruktúry klastrov. Lokalizácia klastra.