Possibilities for modelling business performance in the current circumstances - Hyránek, Eduard, 1955-
Nový model kvality výkonu 233 slovenských podnikov a minimálna fluktuácia jeho hodnôt v medziročných porovnaniach. Odolnosť modelu voči vplyvu kríz externého prostredia. Alternatívne modely v rámci krajín V4.