Súčasný stav zamestnanosti v poľnohospodárstve v Slovenskej republike - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zamestnanosť a mzdy v poľnohospodárstve krajín Európskej únie (2004-2013). Zamestnanosť a mzdy v poľnohospodárstve Slovenskej republiky. Vývoj vekovej štruktúry pracovných síl. Vzdelanostná štruktúra pracujúcich v poľnohospodárstve. Vývoj miezd.