Manažment tržieb poľnohospodárskych podnikov - Remeňová, Katarína, 1982-
Princípy manažmentu tržieb. Softvérová podpora manažmentu tržieb. Charakteristika vybraných softvérov na podporu manažmentu tržieb: Vistaar, Vendavo, Pros, Workday.