Vízia podpory mladých poľnohospodárov - Tóth, Miroslav, 1961-
Aktuálna situácia pracovnej sily v poľnohospodárstve SR. Predstavy o podpore mladých poľnohospodárov. Formy podpory pre mladých agropodnikateľov v zmysle Spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie.