<The> Role of state in the sphere of innovative development of the agricultural complex of Ukraine - Jurkovičová, Lujza
Identifikácia faktorov brzdiacich rozvoj poľnohospodárstva na Ukrajine. Návrh možných opatrení zvyšujúcich inovačnú aktivitu poľnohospodárskych podnikov.