Výsledky manažovania slovenských podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Zmeny v podnikateľskom prostredí a náročný proces manažovania podnikov. Vývoj hospodárstva SR za obdobie rokov 2006-2014. Vývoj finančnej situácie slovenských podnikov v posledných rokoch.