A comparative study of health delivery systems in Slovakia and the United States - Novák, Marcel, 1979-
Zdravotný systém v USA a na Slovensku. Vplyv zdravotných systémov na zdravie obyvateľov a porovnávanie výsledkov v oblasti zdravia medzi týmito krajinami. Sociálno-ekonomické faktory v oblasti zdravia obyvateľstva a zmeny v štruktúre systémov poskytovania zdravotnej starostlivosti.