Situácia a konkurencieschopnosť švajčiarskeho poľnohospodárstva za posledných 15 rokov - Foltínová, Alžbeta
Problémy poľnohospodárstva vo Švajčiarsku. Medzinárodný obchod s poľnohospodárskymi výrobkami. Vývoj v oblasti sebestačnosti. Trendy týkajúce sa ekologických aspektov. Zvýšenie výroby energie z obnoviteľných zdrojov. Nová orientácia agrárnej politiky. Nový systém je málo výkonnostný.