Globalizácia ako súčasť hospodárskej krízy - Trnovcová, Daniela
Analýza pojmov hospodárska kríza a globalizácia. Globalizácia vs. terorizmus a demokracia. Povaha krízy a Washingtonský konsenzus. Kapitalizmus a jeho expanzia.