Zabezpečovanie kvality v holandskom školstve - Horníková, Adriana
Metodika zabezpečovanie kvality v školstve a jej aplikácia na európskej, národnej ako aj na inštitucionálnej úrovni. Štruktúra holandského školstva, zamestnanosť absolventov a kvalita vzdelávania v Holandsku.