New focus on India: a CEE perspective for investment, business and trade development - Honaizer Svobodová, Valéria
Kľúčové predpoklady hospodárskeho rozmachu v Indii s nástupom novej vlády. Odporúčania reforiem pre obdobie 2014 - 2019. Investičné príležitosti pre SVE a Indiu a ich komparatívne výhody. Možné prekážky a výzvy v budúcej spolupráci.