Vplyv informačných technológií na rozvoj jazykových zručností študentov - Meľsitová, Jolana
Integrácia nových technológií do vzdelávacieho procesu a ich vplyv na kvalitu zručností a vedomostí študentov. Využitie weblogových aplikácií pri skvalitňovaní odbornej jazykovej prípravy absolventov vysokých škôl.