Metódy ohodnotenia subjektívnej pravdepodobnosti - Sušienková, Katarína, 1967-
Definovanie subjektívnej pravdepodobnostnej relácie a potreba formulácie minimálneho súboru axióm, ktoré slúžia ako kritériá konzistencie a koherencie individuálneho postoja k neistote a sú nevyhnutne postačujúce k existencii kvantitatívnej miery pravdepodobnosti ako reálnej funkcie.