Aktuálne výzvy pre vybranú formu podnikania - Šúbertová, Elena
Medzinárodná spolupráca družstiev a upevnenie ekonomického postavenia na domácom trhu. Založenie nových typov družstiev s cieľom riešenia problémov a nezamestnanosti súčasne. Spolupráca s ostatnými krajinami Európy.