Uplatňovanie manažérskych nástrojov riadenia v podnikovej praxi - Šagátová, Slavka, 1975-
Problematika riadenia a komplexné systémy manažérskeho riadenia, ktoré by mali zabezpečiť dosahovanie požadovanej budúcej výkonnosti. Sledovanie správnych ukazovateľov výkonnosti, ktoré zabezpečia nielen analýzu minulého stavu, ale ponúknu aj riešenia budúceho vývoja.