Komparácia rodovej rovnosti v podnikaní na Slovensku a v Čechách - Krošláková, Monika, 1975-
Podrobná analýza vývoja rodovej rovnosti na jednotnom trhu a následná komparácia predmetného vývoja na Slovensku a v Českej republike. Situácia v rodovej rovnosti v SR, ČR a Európe bola analyzovaná prostredníctvom sekundárnych zdrojov, získaných zo štatistických výkazov Národného štatistického úradu, Eurostat-u a analýz OECD.