Rovnovážne stratégie účastníkov dodávateľského reťazca - Pekár, Juraj, 1972-
Analýza dodávateľského reťazca v rôznych trhových štruktúrach, v rámci ktorých sa realizuje vyjednávanie cenovej stratégie pre navzájom substituovateľný výrobok medzi jednotlivými článkami dodávateľského reťazca.