Bitcoin - virtuálna mena - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Charakteristika virtuálnych mien. Základné charakteristiky meny bitcoin. Celkové množstvo bitcoinov v obehu (2009-2033). Mikroekonomické a makroekonomické aspekty systému bitcoin.