Vybrané otázky inovačného rozvoja EÚ a SR v kontexte stratégie Európa 2020 a iniciatívy Inovácia v Únii - Gonda, Vladimír
Potreba inovácií v globálnom svete. Výskum a vývoj, vzdelávanie v Európskej únii. Inovačná výkonnosť členských štátov EÚ. Iniciatívy Európskej komisie v oblasti inovácií. Vybrané problémy a úlohy inovačného rozvoja v SR.