Prieskum používateľských trendov na internete a jeho aplikácia na online marketing vybranej spoločnosti - Papugová, Anna
Príspevok chce prostredníctvom výskumu používateľských trendov na internete (dotazníkový prieskum) dospieť k návrhu konkrétnych opatrení a odporúčaní, ktoré by mala agentúra Alaska travel, s.r.o., ponúkajúca letnú prácu v USA, implementovať do svojej online marketingovej činnosti. Keďže je to mladá spoločnosť založená v roku 2011, potrebuje sa na trhu presadiť, rozšíriť svoju klientelu a posilniť dôveryhodnosť.