Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika - Maďarsko 2014-2020 - Brindzová, Zuzana
Európska teritoriálna (územná) spolupráca je jedným z cieľov kohéznej politiky a vytvára rámec pre spoluprácu na vnútorných hraniciach Európskej únie. Program cezhraničnej spolupráce Slovensko-Maďarsko 2014-2020.