Reducing Public Expediture - One of the Determinants Affecting the Efficiency of Public Sector - Zubaľová, Alena, 1959-
Dopady cieľov verejného sektora na efektivitu verejných výdavkov. Rola PPP projektov v konsolidácií a efektivite nakladania s verejnými výdavkami.