Miesto a význam poľnohospodárstva v štruktúre slovenskej ekonomiky - Poláčková, Hana, 1968-
Poľnohospodárstvo ako tradičný sektor slovenského hospodárstva. Vývoj slovenského poľnohospodárstva koncom 20. a začiatkom 21. storočia. Slovensko po vstupe do Európskej únie. Poľnohospodárstvo Slovenska v súčasnosti.