Mobbing na pracovisku a jeho vplyv na výkonnosť zamestnanca - Divincová, Alexandra
Hodnotenie stavu mobbingu medzi zamestnancami. Prevencia a preventívne faktory proti šikanovaniu na pracovisku zo strany zamestnávateľa a zamestnancov. Pozitívny prístup a rozvíjanie sociálneho života.