Vplyv inovácií na spotrebiteľskú politiku Slovenskej republiky - Čimo, Jozef
Vplyv Stratégie výskumu a inovácií na oblasť spotrebiteľského vzdelávania. Zvýšenie celkovej úrovne ochrany spotrebiteľa v SR.