Spotrebiteľská politika - Korčoková, Marína, 1970-
Spotrebiteľská politika EÚ definuje elementárne požiadavky na zdravie a bezpečnosť a chráni ekonomické záujmy, aby sa dosiahol vysoký stupeň ochrany a splnili sa očakávania občanov v rámci celej EÚ. O program EÚ – Spotrebitelia (2014 – 2020). Základné pravidlá ochrany spotrebiteľov v EÚ. Spotrebiteľské informácie a vzdelávanie spotrebiteľa.