Alternatívne ukazovatele ako doplnok k vykazovaniu HDP - Šimonová, Erika
Hrubý domáci produkt. Nedostatky vykazovania HDP. Alternatívne ukazovatele: čistý ekonomický blahobyt, index ľudského rozvoja, ukazovateľ reálneho pokroku, ekologická stopa. Vývoj vybraných ukazovateľov v SR.