Význam spotrebiteľskej politiky Európskej únie - Lukáčová, Dana
Úloha spotrebiteľskej politiky EÚ. Kľúčové úspechy spotrebiteľskej politiky EÚ. Poradenstvo pre spotrebiteľov. Sieť európskych spotrebiteľských centier. Medzinárodná spolupráca. Vízie a ciele spotrebiteľskej politiky EÚ.