Edukácia spotrebiteľov prostredníctvom projektového vzdelávania - Paholková, Barbora
Rôzne formy vzdelávania spotrebiteľov prostredníctvom projektu a občianskeho združenia Kvalita z našich regiónov a projektu Pýtajme si slovenské, ktorý vyvrcholil do Národného dňa na podporu ekonomiky Slovenska. V príspevku sú využité dostupné informácie z domácej i zahraničnej literatúry venujúcej sa tejto problematike a interných materiálov občianskeho združenia Kvalita z našich regiónov a prieskumov spoločnosti Azet a GfK.