Problémy a perspektívy rozvoja Slovenskej republiky po vstupe do Európskej hospodárskej a menovej únie - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vstup Slovenska do Európskej únie - dopad na ekonomiku, financie, trh práce a konkurencieschopnosť. Reálny rast HDP Európskej únie a Slovenska v rokoch 2004-2013. Prílev priamych zahraničných investícií do SR v rokoch 2001-2011. Miera nezamestnanosti v SR. Závery a implikácie pre hospodársku politiku.