Akí sú naší študenti z hľadiska hodnôt, postojov a zodpovedného správania? - Vokounová, Dana, 1962-
Výsledky dotazníkového prieskumu medzi študentmi tretieho ročníka Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Dotazník bol zameraný na hodnoty mladých ľudí a na zisťovanie mienky, postojov a správania v súvislosti so zodpovednosťou (aký postoj majú mladí ľudia k súčasnému stavu životného prostredia, ako vnímajú rolu jedinca a ako zodpovedne, resp. udržateľne sa správajú).