Ekonomický rast z pohľadu heterodoxných ekonómov - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Vysvetlenie podstaty teórie rastu B. H. Hoselitza, dvojsektorového modelu W. A. Lewisa a Rostowovej teórie štádií ekonomického rastu.