Marketing management concept opens up possibilities for partnership profit and non-profit sector - Čihovská, Viera
Príčinne podmienený marketing. Podpora sociálnych aktivít a sociálne zodpovedného podnikania. Filantropický marketing bez ekonomických cieľov. Ekonomické zabezpečenie neziskovej organizácie - orientácia na produkt, predaj a zákazníka.