Rozvojové krajiny v kritickom období globálnej krízy - Kálovec, Marek
Medziročné tempo rastu reálneho HDP krajín BRICS (2001-2012). Vývoj objemu získaných remitencií v krajinách BRICS (2001-2012). Tvorba hrubého fixného kapitálu v krajinách BRICS. Medziročné zmeny v exporte krajín BRICS.