Effective marketing communication of the companies within the Facebook social network. Main trends of effective marketing communication of the companies - Lukačovičová, Zuzana
Aktuálne trendy v marketingovej komunikácii. Typologické rozdelenie sociálnych sietí. Facebook - identifikácia druhov užívateľov a ich význam pre marketing podniku. Profil podniku na Facebook webovej stránke a nástroje kontroly jeho kvality.