Marketingová koncepcia pre neziskový sektor - Čihovská, Viera
Postavenie a význam neziskového sektora v národnej ekonomike. Počet mimovládnych neziskových organizácií v SR počas rok 2002-2010. Marketingové partnerstvo ziskového a neziskového sektora. Dvojzložkový cieľový trh neziskovej organizácie. Formy účinnej spolupráce ziskového a neziskového sektora - fundraising a dobročinný marketing.