Limity monetárnej a fiškálnej politiky - Dujava, Daniel
Fiškálna a monetárna politika v ekonomickej teórii. Limity stabilizačnej politiky v teórii. Limity fiškálnej a monetárnej politiky v ekonomickej realite.