SoLoMo – New Era of Digital Marketing? - Vasiľová, Mária, 1985-
Definícia marketingového konceptu SoLoMo - sociálne médiá, lokálny a moderný marketing. Požiadavky na výkon SoLoMO v praxi. Zaangažovanosť značky, lojalita zákazníka a podpora lokálneho podnikania.