Obchodno-spoločenské centrá - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Súčasný stav rozvoja obchodno-spoločenský centier, ako novodobého fenoménu jednej z foriem koncentrácie ponuky v obchode, hrubá prenajímateľná plocha európskych nákupných centier. Súčasný stav obchodno-spoločenských centier na Slovensku, najväčšie nákupné centrá na Slovensku.