Doručovanie balíkov v podmienkach Európskej únie so zameraním sa na elektronický obchod - Furdová, Lucia, 1984-
Význam doručovania balíkov ako podpory rozvoja elektronického obchodu v Európskej únii. Prostredníctvom historickej analýzy sú charakterizované balíkové služby. Šecifikovanie jednotného trhu doručovania balíkov v Európskej únii s dôrazom na rozvoj elektronického obchodu.