Sufixácia ako nástroj nácviku odbornej anglickej terminológie - Grossmanová, Marta
Vo výučbe anglického jazyka sa venuje pozornosť derivácii slov - derivácii prostredníctvom sufixalnej morfémy. Sufixácia slúži ako nástroj rozširovania slovnej zásoby. Príklady cvičení.