Marketing strategies of retailers for senior's segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Reklama na upútanie seniora na základe jeho spotrebiteľského správania. Faktory rozhodovania u seniora: umiestnenie obchodu, nízka cena, veľkosť balenia produktu, správanie zamestnancov obchodu, prístup do obchodu.