Vývoj zahraničnoobchodných vzťahov medzi Slovenskom a Ruskom na základe regionálnej spolupráce - Kašťáková, Elena, 1974-
Vývoj vzájomnej zahraničnoobchodnej tovarovej výmeny. Vývoj zahraničného obchodu Slovenska s Ruskom v rokoch 2008 – 2013. Vývoj komoditnej štruktúry slovenského dovozu z Ruska a vývozu do Ruska podľa nomenklatúry SITC v rokoch 2008 – 2013. Vzájomná regionálna spolupráca. Možnosti ďalšieho rozvoja vzájomných obchodných vzťahov na úrovni regionálnej spolupráce jednotlivých subjektov Slovenska a Ruska.