Analýza miery podhodnotenia akcií spoločností ruského energetického sektora pomocou ukazovateľa P/E - Árendáš, Peter, 1986-
Posúdenie miery podhodnotenia, respektíve nadhodnotenia ruských ropných a plynárenských spoločností v porovnaní s ich "západnými" konkurentmi, pomocou komparatívnej analýzy P/E pomerov so zohľadnením rizika akciového trhu danej krajiny.