Prístupy k ponuke ako východisku predaja - Kita, Pavol
Tri základné prístupy k ponuke: prístup založený na cene, prístup založený na pútavosti ponuky, prístup vyplývajúci z hodnoty. Charakterizovanie jednotlivých prístupov k ponuke. Nové prístupy k riadeniu ponuky vychádzajúce z hodnoty.