Alternatives to financial markets regulation - Gardoňová, Kristína
Kríza odhalila skryté alebo neviditeľné prepojenie medzi bankovníctvom, cennými papiermi a poistnými trhmi. Udalosť na jednom trhu možno jednoducho prenášať na iné trhy. Finančný trh a vytvorenie úspešnej regulačnej štruktúry.