Dôchodkové nároky našich zamestnancov v podmienkach EÚ - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Starobné dôchodky vyplácané zo sociálnej poisťovne (1. pilier). Správa penzijných fondov dôchodkovými správcovskými spoločnosťami (2. pilier). Doplnkové dôchodkové sporenie - DDS (3. pilier).